Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Zakelijk glasvezel?

Bel nu 088 204 22 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Over ons

Wij leveren glasvezeldiensten aan bedrijven en overheden door heel Nederland. Naast zakelijk internet zijn wij gespecialiseerd in Managed Voice, werken in de cloud en het koppelen van bedrijfslocaties door middel van IP-VPN of E-VPN. Ook webdevelopment en datacenteroplossingen maken deel uit van ons dienstenaanbod.

 

Onafhankelijk

Wij opereren landelijk en zijn netwerk-onafhankelijk. Dit heeft als voordeel dat onze klant vrije keuze heeft uit diverse nationale en regionale netwerkaanbieders. Daarbij denken we proactief mee om de best passende oplossing te realiseren, ook indien dit maatwerk betreft. Overleg en afstemming met de klant is hierbij altijd leidend.

 

Ervaren

De medewerkers van Destiny zijn technisch breed onderlegd en hebben veel ervaring op het gebied van automatiseringsprojecten. Sinds onze oprichting werken wij hierbij voornamelijk met klanten uit het midden- en kleinbedrijf. Ons ervaren team zorgt in de samenwerking voor korte communicatielijnen, een goede bereikbaarheid en een persoonlijke aanpak. Door de kleinschaligheid voelt onze klant zich geen nummer in een lange rij, maar is hij van onze aandacht en service verzekerd.

 

Servicegericht

Aandacht vinden wij niet alleen voorafgaand aan de realisatie belangrijk - vooral tijdens het gebruik van toepassingen is een juiste service en begeleiding van cruciaal belang. Onze 24/7 bereikbaarheid, korte responstijd en snelle (re)actie bij klantvragen dragen hieraan bij. Tevreden klanten hebben is mooi, tevreden klanten houden vinden wij minstens zo belangrijk! 

 

Meer informatie over ons bedrijf vindt u op onze algemene website www.destiny.nl