088 123 78 78

Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Zakelijk glasvezel?

Bel nu 088 123 78 78 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Zakelijk glasvezel

Wij leveren zakelijk glasvezel op basis van de glasvezelnetwerken van landelijke spelers zoals KPN Wholesale, Eurofiber, Tele2 en Ziggo zakelijk. De zakelijke glasvezelverbindingen worden door heel Nederland geleverd.

 

Wij kunnen diensten leveren zoals Internet Access, ISDN over IP, een gesloten IP-VPN of een gesloten E-VPN. Op basis van onze wholesale overeenkomsten kunnen wij glasvezelverbindingen leveren tegen een uitermate scherpe prijs. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan! 

 

 

logo kpnlogo ziggologo tele2logo eurofiber

 

Interesse in zakelijk glasvezel?

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

  

Projecten zakelijk glasvezel

Wij nemen ook deel aan diverse projecten in Nederland. Het betreft vaak lokale of regionale initiatieven voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Door de vraag te bundelen en binnen een gebied te concentreren is het vaak mogelijk om aansluitingen ver onder de gebruikelijke marktprijs te realiseren. Voorbeelden van deze projecten zijn Glasvezel Eindhoven, Midden-BrabantGlas en Parkned. Elders op deze website treft u nadere informatie over deze projecten aan.

 

Informatie aanvragen