Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

E-Fiber Deurne?

Bel nu 088 204 22 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan

E-Fiber Deurne

Op 1 september 2018 startte de vraagbundeling voor het glasvezelnetwerk van E-Fiber in de gemeente Deurne. Tot en met 31 december konden inwoners hun belangstelling kenbaar maken. Het enthousiasme voor glasvezel bleek groot te zijn. Vanaf het tweede kwartaal van 2019 zal daarom een begin worden gemaakt met de aansluiting van particulieren, bedrijven en instellingen op het glasvezelnetwerk van E-Fiber.

 

Voordelen

Alle huizen, ook in het buitengebied, en alle instellingen en bedrijven, ook die op bedrijventerreinen, krijgen een aansluiting. Destiny biedt zakelijk internet aan via het netwerk van E-Fiber in Deurne. De belangrijkste voordelen op een rij:

 

  • Zakelijk netwerk
  • Leverancier uit de regio
  • Snelheden van 200Mbit tot 10Gbit
  • IP-VPN of darkfiber op projectbasis
  • Diverse SLA's mogelijk
  • IPv 6

 

Gratis aansluiting

Wanneer u nu een zakelijk abonnement neemt, betaalt u alleen abonnementskosten, geen aansluitkosten. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u een vrijblijvende offerte opvragen door het formulier in te vullen of te bellen naar 088 123 78 78.

 

Deurne

Destiny is een zakelijke internetprovider met wortels in Deurne. Wij leveren via het netwerk van E-Fiber zakelijk internet, IP Transit en telecomdiensten. Wij leveren daarnaast diensten via alle landelijke netwerken zoals KPN, Tele2, Ziggo en Eurofiber. Onze belangrijkste POP-locaties bevinden zich in Eindhoven, Helmond, Rotterdam en Amsterdam. Het netwerk van E-Fiber is een prima opstappunt om uw netwerk met locaties buiten uw regio te verbinden.

 

Informatie aanvragen