Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Glasvezel Eindhoven?

Bel nu 088 204 22 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Glasvezel Eindhoven

Op een aantal bedrijventerreinen in Eindhoven en omgeving is afgelopen jaren onder de naam Glasvezel Eindhoven een fijnmazig glasvezelnetwerk aangelegd. Via dit netwerk kunnen bedrijven voordelig worden aangesloten op de digitale snelweg.

 

Netwerk in eigen beheer

Het initiatief voor de aanleg van het fijnmazige glasvezelnetwerk komt van de ondernemersverenigingen van de bedrijventerreinen. De gezamenlijke ondernemers- verenigingen, verenigd in Glasvezel Eindhoven B.V., onderschrijven de meerwaarde van een glasvezelnetwerk in de regio Eindhoven. Uniek is dat er gekozen is voor een netwerk in eigen beheer, een model dat nog nergens in Nederland is neergezet. De keuze voor een netwerk in eigen beheer is ingegeven door de behoefte aan zeggenschap, continuïteit en beheersing van de kosten.

 

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

 

Dekking netwerk

Er zijn verspreid over 6 bedrijventerreinen inmiddels zo'n 350 bedrijven aangesloten. Het totale netwerk bestrijkt in potentie ongeveer 900 potentiële aansluitadressen. De navolgende bedrijventerreinen zijn inmiddels ontsloten door Glasvezel Eindhoven:

 

Dekking netwerk Glasvezel Eindhoven

 

Informatie aanvragen