Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Midden-BrabantGlas glasvezel?

Bel nu 088 204 22 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Midden-BrabantGlas

Midden-BrabantGlas is een burgerinitiatief dat zich sinds een eind 2015 inzet om partijen bij elkaar te brengen om zelf via een coöperatief model een glasvezelnetwerk in het buitengebied aan te laten leggen. 

 

Het netwerk van Midden-BrabantGlas is een zogenaamd open netwerk. Dit wil zeggen dat er op het netwerk keuzevrijheid geldt. Coöperatieleden kunnen zelf een dienstenleverancier kiezen die het beste bij hen past.

 

Zakelijk internet

Destiny is een zakelijke internetprovider met Nederland als een van de belangrijkste werkgebieden. Wij leveren via het netwerk van Midden-BrabantGlas zakelijk internet, IP Transit en telecomdiensten. Destiny levert daarnaast diensten via alle landelijke netwerken zoals KPN, Tele2, Ziggo en Eurofiber. Onze belangrijkste POP-locaties bevinden zich in Eindhoven, Helmond, Rotterdam en Amsterdam. Het netwerk van Midden-BrabantGlas is een prima opstappunt om uw netwerk met locaties buiten uw regio te verbinden.

 

Informatie aanvragen

 

plaatsen midden brabantglas
 

Gebieden

Het Midden-BrabantGlas-netwerk is leverbaar in de navolgende gebieden: Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van Den Bosch, Vught, Haaren, een deel Oisterwijk, Tilburg en Goirle.

 

Informatie aanvragen