Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

ParkNed Waalwijk

Op de bedrijventerreinen Zanddonk en Haven 1 tot en met 7 in Waalwijk ligt onder beheer van ParkNed BV een uitgebreid glasvezelnetwerk. Dit supersnelle, betrouwbare en toekomstbestendige netwerk is volledig gebaseerd op VLAN.

 

Diensten

Met een aansluiting op het glasvezelnetwerk van ParkNed kan uw bedrijf gebruik gaan maken van diensten als internet, zakelijke telefonie en VPN connectiviteit. Destiny biedt u de volgende mogelijkheden:

 

  • Destiny Internet
  • Destiny E-VPN
  • Destiny IP-VPN
  • Destiny Managed Voice

 

Waarom Destiny

De medewerkers van Destiny hebben ruim ervaring met zakelijk internet oplossingen voor het MKB. Onze persoonlijke, kleinschalige aanpak hierbij wordt door onze klanten gewaardeerd. Zij krijgen de aandacht en service die ze verdienen. Ook ná implementatie zijn wij betrokken. Bij vragen en spoedgevallen zijn wij goed bereikbaar en reageren wij snel. Wel zo prettig!

 

Interesse in zakelijk glasvezel?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding van ParkNed Waalwijk? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Hiervoor hebben we enkel informatie nodig over uw aansluitlocatie, de gewenste snelheid en het type dienst dat u zoekt. 

 

Informatie aanvragen