Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Reggefiber glasvezel?

Bel nu 088 204 22 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Zakelijk glasvezel via Reggefiber

Reggefiber is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezelaansluitingen. Het bedrijf richt zich vooral op het aansluiten van centrumgebieden en woonwijken. Het betreft zogenaamde Fiber-to-the-Home aansluitingen.

 

Zakelijke panden

Bij de aanleg van het netwerk worden zakelijke panden binnen het gebied doorgaans ook aangesloten. Het gaat dan vooral om winkels, kantoorruimtes, studio’s en productiehallen. Reggefiber is eigendom van KPN.

 

Zakelijke dienst via FTTH

Destiny richt zich op de zakelijke afnemer van glasvezeldiensten. Als zakelijke wholesale partner van KPN kunnen diensten van Destiny ook afgenomen worden via het Reggefiber netwerk. Het betreft zakelijke diensten met een overeenkomstige service en kwaliteit. Naast een standaard internetaansluiting met snelheden tot 1Gbit met SLA is het mogelijk om zakelijk telefonie of Managed Voice in combinatie met een Reggefiber aansluiting af te nemen. Verder is het mogelijk om een Reggefiber aansluiting op te nemen in een E-VPN of IP-VPN.

 

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

 

Informatie aanvragen