Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Tele2 zakelijk glasvezel

Tele2 komt als speler op de markt van vaste dataverbindingen in Nederland na KPN op de tweede plaats. In basis heeft Tele2 een infrastructuur met landelijke dekking. Hierdoor levert Tele2 zakelijke diensten door het hele land.

 

Nieuwe backbone

Recent heeft Tele2 een nieuwe backbone door Nederland aangelegd. Deze opwaardering van het netwerk is ingegeven door de komst van digitale televisie. Hiervoor was een schaalbaar netwerk noodzakelijk met een zeer hoge bandbreedte en kwaliteit. Op basis van dit netwerk worden zakelijke diensten en wholesale diensten geleverd.

 

BBned netwerk

Enige tijd geleden heeft Tele2 BBned overgenomen. BBned is vooral groot geworden door de uitrol van ADSL en SDSL op wholesale basis. Daarnaast heeft BBned deelgenomen aan glasvezelprojecten zoals Glasvezel Eindhoven, Citynet Amsterdam en Fiberport Rotterdam. Door de overname van BBned worden deze diensten tegenwoordig onder de vlag van Tele2 geleverd.

Tele2 glasvezel?

Bel nu 088 123 78 78 of vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

 

Tarieven Tele2 bekijken