Glasvezel check

Vul s.v.p. postcode en huisnr. in

Ziggo glasvezel?

Bel nu 088 204 22 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Glasvezel internet via Ziggo Zakelijk

De naam Ziggo kent u waarschijnlijk als leverancier van televisie, internet en telefonie via de kabel. Om deze consumentendiensten mogelijk te maken heeft het bedrijf een uitgestrekt netwerk op basis van glasvezel in gebruik. Onder de naam Ziggo Zakelijk worden op basis van dit landelijke glasvezelnetwerk zakelijke diensten aangeboden.

 

Wholesale partner

Als wholesale partner van Ziggo Zakelijk leveren wij zakelijke diensten via dit glasvezelnetwerk zoals Internet Access, VoIP, een gesloten IP-VPN of een gesloten E-VPN.

Glasvezel internet op basis van Ziggo Zakelijk: zeer hoge snelheid zonder overboeking

 

Dekking netwerk

Het glasvezelnetwerk van Ziggo Zakelijk is terug te vinden in grote delen van Nederland. Het netwerk heeft niet alleen dekking in de dicht bevolkte gebieden in de randstad. Het dekkingsgebied strekt zich uit in de minder dicht bevolkte delen van Nederland zoals Friesland, Overijssel, Drenthe en Limburg. Op basis van het Ziggo Zakelijk glasvezelnetwerk kunnen wij dus aansluitingen realiseren op locaties waar anderen aanbieders dat niet kunnen.

 

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in een zakelijke glasvezelverbinding doen wij een vrijblijvend onderzoek naar de beste oplossing in uw situatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. U ontvangt van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

 

Informatie aanvragen